logo

Søg

Talevarsling

Talevarslingssystem Variodyn & INTEVIO – Komplette systemer for talevarsling

•    Selektiv information
•    Sikker evakuering
•    Udvidet funktionalitet

Lufthavne, hoteller, shopping centrer, kontorer, skoler eller sygehuse er eksempler på byggerier som stadig bliver mere avanceret og komplekse. I disse typer byggerier er der flere forhold der gør sig gældende for at opnå den bedst mulige evakuering og mest effektive varsling. Der stilles stadig større krav til udformningen af disse byggerier og de tekniske installationer.
Tidligere var hovedfokus fra forsikringsselskaber og bygningsejere at sikre selve byggeriet. I dag er der fokus på at have sikre bygninger med systemer som varsler effektivt og hurtigt ved trussel som fare, samtidig med at det er meget vigtigt at få genoprettet normaldrift når faren er overstået. Europanormen EN 54-16 beskriver hvordan talevarslingsanlæg skal fungere, og omhandler også integration op mod ABA-anlæg. EN 54-4 og EN54-16 sikrer at det centraludstyr som benyttes til talevarsling, har en høj grad af sikkerhed samt backup ved strømafbrydelse osv.

Nu lancerer Honeywell Life Safety INTEVIO.
INTEVIO er et innovativt og EN54-16 godkendt talevarslingsystem til små- og mellemstore bygninger. INTEVIO er et brugervenligt og kosteffektivt PA/VA system, som med sin kapacitet på 128 højtalerudgange, kan dække de fleste områder. 

Variodyn Comprio kan benyttes til meget mere end ”bare” et talevarslingsanlæg. Variodyn Comprio kan benyttes som et PA-anlæg i normaltilstand, små informationssystemer i dagligvarerbutikker med baggrundsmusik, til lufthavne med ”voice stacking”, informationer og "gate call". Variodyn henvender sig til mellemstore- og store bygninger.
 

INTEVIO

Download brochure

Contact info:  
Honeywell Security & Fire  
Strandesplanaden 110  
2665 Vallensbæk Strand  
Danmark  
+45 89 88 55 06  
   
   

 

 


 

 

 

Danish Quick links:
 1. Firealarm
 2. Emergency light
 3. Customer Support
 4. Certified partners
 5. Downloads
 6. Contact
 7. About us
 8. News
 9. Login
 

 

Connect with us:    
 1. Norway
 2. Sweden
 3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies
Global Unsubscribe

 
© Honeywell Life Safety AS - 2023