logo

Søg

Talevarsling

Talevarslingssystem Variodyn - komplet system for talevarsling ved brandalarm og andre typer trusler

 • Selektiv information
 • Sikker evakuering
 • Utvidet funktionalitet

Lufthavne, hoteller, shoppingcentre, kontorer, skoler eller sygehuse er eksempler på byggerier som stadig bliver mere avanceret og komplekse. I disse typer byggerier er der flere forhold der gør sig gældene for at opnå den bedst mulige evakuering og mest effektive varsling. Der stilles stadig større krav til udformingen af disse byggerier og de tekniske installationer.

Tidligere var hovedfokus fra forsikringsselskaber og bygningsejere at sikre selve byggeriet. I dag er der fokus på at have sikre byggninger med systemer som varsler effektivt og hurtigt ved trussel om fare, samtidig med at det er meget vigtigt at få genoprettet normaldrift med det samme faren er overstået, så der ikke opstår unødige stop af produktion eller medarbejdere. Europanormen EN 54-16 beskriver hvordan talevarslingsanlæg skal fungere, og omhandler også integration op mod ABA-anlæg. EN 54-4 og EN54-16 sikrer at det centraludstyr som benyttes til talevarsling, har en høj grad af sikkerhed samt backup ved strømafbrydelse osv

Honeywell Life Safety talevarslingsanlæg Variodyn Comprio kan benyttes til meget mere end ”bare” et talevarslingsanlæg. Variodyn Comprio kan benyttes som et PA-anlæg i normaltilstand, små informationssystemer i dagligvarerbutikker med baggrundsmusik, til lufthavne med ”voice stacking”, informationer og "gate call".

Contact info:  
Honeywell Security & Fire  
Strandesplanaden 110  
2665 Vallensbæk Strand  
Danmark  
+45 44 94 94 83  
   
   

 

 


 

 

 

Danish Quick links:
 1. Firealarm
 2. Emergency light
 3. Customer Support
 4. Certified partners
 5. Downloads
 6. Contact
 7. About us
 8. News
 9. Login
 

 

Connect with us:    
 1. Norway
 2. Sweden
 3. Denmark
 
   
 
Honeywell Privacy Statement  
© Honeywell Life Safety AS - 2019