logo

Søg

 • Hjem
 • Vort nye talevarslingsanlæg VARIODYN ONE!

Vort nye talevarslingsanlæg VARIODYN ONE!

Forbedret talevarsling i bygningen, hurtigere respons i nødsituationer og avancerte annonceringer – vi er stolte af at introducere Honeywell’s nye talevarslingsplattform VARIODYN ONE. Det perfekte samspil mellem teknologi, design og ydelse - næste generation af den pålidelige VARIODYN-serie, som bruges i nogen af de største og mest komplekse installationer over hele verden.

Nye features i VARIODYN ONE

 • Brancheledende ydelse: Leverer klar, ren lyd med høj forståelighed ved hjælp af digital signalbehandling (DSP). VARIODYN ONE bruger førsteklasses lydkomponenter som optimerer budskabet i nødsituationer.
 • Lavere omkostninger for slutbruger: Indbygget højttaler zonematrix og unik forstærkerdeling gør systemet lønsomt. I tillæg minimeres pladsbehovet, samtidigt som installations- og vedligeholdsomkostningerne reduceres. 
 • Hurtig integration: Bruger lydprotokoller som gør det enkelt at integrere Variodyn One med andre systemer på stedet, ved for eksempel DANTE protokol, uden brug af ekstra udstyr eller I/O-moduler. 
 • Nyt intuitiv grænseflade: Gør det muligt for sikkerhedspersonel at overvåge og forstå systemets generelle status, så det er ligetil at afgive beskeder i nødsituationer og generelle annonceringer 
 • Klargjort for fremtiden: Har en fleksibel arkitektur og standardprotokol som gør at VARIODYN ONE kan konfigureres for dagens forretningsbehov. Samtidig som det giver skalerbarhed for at møde evt. fremtidige udvidelser i systemet eller netværket.
 • Praktisk helhedsløsning: VARIODYN ONE leverer EN54-certificeret komponenter, talevarslinghøjttalere, specialiseret prosound højttalere, intercomsystem (indendørs / udendørs / EX godkendt) samt tredjepartsintegration.
   
Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 263  
NO-1372 Asker  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
 1. Norway
 2. Sweden
 3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies Global Unsubscribe

  © Honeywell Life Safety AS - 2023