logo

Søg

  • Hjem
  • Honeywell Catalyst partnerprogram

Honeywell Catalyst partnerprogram

Bygninger påvirker hvert øjeblik af hver dag, og Honeywell Building Technologies ændrer den måde, som alle bygninger fungerer på, for at forbedre livskvaliteten for de mennesker, der bruger dem. Vi støtter bygninger af enhver type, lige fra erhvervskontorer, butikker og skoler til hospitaler, lufthavne og arenaer.

Vores forskellige teknologier og mærker gør os i stand til at skabe holistiske løsninger, der forbedrer stort set alle aspekter af en bygnings miljø, oplevelse og effektivitet. Bygningsdata kan styre forretningsbeslutninger og hjælpe med at nå disse mål.

Vi mener, at vores partnere spiller en vigtig rolle i vores transformationsstrategi. Derfor er det vores mål at støtte partnere med værktøjer og tjenester, som de har brug for for at gøre bygninger til mere end en adresse.

Honeywells catalyst partnerprogram er en kundefokuseret global ramme, der er designet til at hjælpe Honeywell Fire, Security, Electrical Products (EP) og Building Management Systems (BMS) forretningskanalpartnere med at forbedre support til slutkunder, øge effektiviteten gennem en ny digital platform og dermed bidrage til at fremme vækst og succes.

Programmet er designet til at forbedre kundeoplevelsen og bedre opfylde slutkundernes behov ved at arbejde tæt sammen med vores kanalpartnere og give dem mulighed for at designe og levere løsninger til ethvert projekt.

Ekspertise, du kan stole på

Programmet inddeler de deltagende partnere i tre niveauer - Silver, Gold og Platinum. Dette giver individuel støtte til resultater og anerkender succes baseret på færdigheder, strategisk tilpasning og købsadfærd. Niveauinddelingen er baseret på en række kriterier, herunder salgsmængde, forretningsresultater, kundeservice, produkttræning og engagement. Dette giver slutkunderne mulighed for at se, hvor erfaren og serviceorienteret deres Honeywell-produktleverandør er på baggrund af vurderingen.

 

Brochure Oversigt over katalysatorpartnerprogrammet

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 263  
NO-1372 Asker  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies Global Unsubscribe

  © Honeywell Life Safety AS - 2023